Anna palautetta, arvostele ja jaa somessa

Anna palautetta, arvostele ja jaa somessa

Pienen kustantajan kirjat pääsevät vain harvoin kivijalkakirjakauppojen hyllyille. Myöskin kirja-arvosteluihin niitä on vaikea saada. Kun vielä markkinointibudjetitkin ovat usein vaatimattomia, eivät nämä kirjat yleensä saavuta ns. suuren yleisön tietoisuutta.

Sitä tärkeämmäksi muodostuu kirjan lukeneiden julkinen palaute sekä vaikkapa kommentointi sosiaalisessa mediassa. Niiden avulla pienenkin kustantamon kirjat voivat helposti saada laajempaa näkyvyyttä.

Kirjastolainaamisesta maksettavat korvaukset ovat kirjailijoille erittäin tärkeä tulonlähde. Verkkokirjastojen käyttäjät voivat varsin helposti kertoa muillekin käyttäjille hyvistä kirjoista antamalla lukemalleen kirjalle pisteytyksen tai vaikkapa pienen arvostelun. Tiesitkö muuten, että lainauskorvauksia ei makseta e-kirjoista eikä e-äänikirjoista. Lisätietoa lainauskorvauksista löytyy Sanastosta.

Siispä, kun luet hyvän pienkustantajan kirjan, muista myös antaa siitä palautetta ja arvosteluja sekä jakaa kirjan tiedot somessa. Ainakin me arvostamme sitä erittäin suuresti, kiitos!